Hos oss får ni ett personligt bemötande och vård anpassad efter era behov.

Vi arbetar lugnt och metodiskt på dina villkor och ser till att du som patient är trygg genom hela behandlingen. En god munhälsa är en viktig del av ens livskvalitet, därför lägger vi fokus på att hjälpa dig behålla en god munhälsa livet ut.

Som patient är det viktigt att få träffa samma behandlare varje gång. Tack vare vår breda kompetens kan vi hjälpa er även med komplicerade fall. Vi utför avancerade behandlingar så som operativt avlägsnande av tänder, all form av rotbehandlingar, kirurgisk behandling av tandlossning och omfattande bettrehabiliteringar.
Vi har god samarbete med folktandvårdens specialistmottagningar och kan erbjuda remisser om nödvändigt.

Kvaliteten är något som vi inte tummar på. Därför använder vi oss endast av väl beprövade material och behandlingsmetoder. Vi samarbetar med svenska tandtekniska lab: Vänersborgs tandteknik och SML dentallaboratorium.

Vi följer GDPR, läs mer här.

Tandläkare Granit Hoti

Utbildad i Göteborg, tog examen i januari 2014. Har erfarenhet av både den allmänna och privata sektorn. Vidareutbildad i protetik, endodonti, oral kirurgi och parodontologi.


Tandsköterska Emma Tyft

Certifierad tandsköterska. Utfärdad yrkeshögskoleexamen september 2022. 

Tandsköterska Linn Falkenberg

Certifierad tandsköterska. Utfärdad yrkeshögskoleexamen september 2022.


Jobba hos oss

Vi planerar att anställa en tandhygienist i en snar framtid. Om du är intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att besöka oss på våran klinik eller kontakta oss via e-post på privattandvarden@gmail.com